Την ερχόμενη Κυριακή μαζευόμαστε όλοι στο Δαΐς για τον Γρηγόρη! Το Futsal Friends Cup για ακόμη μία χρονιά δείχνει τη φιλανθρωπική του πλευρά, μιας και φέτος όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα προσφερθούν στην οικογένεια του Γρηγόρη Χρυσικού για την αποκατάσταση της υγείας του και την αγορά ειδικού αμαξιδίου μετά το ατύχημα που υπέστη το καλοκαίρι.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ;

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στις 17/10/1995 έχοντας γερμανική υπηκοότητα λόγω Γερμανίδας μητέρας. Μεγάλωσε στου Ζωγράφου(Γουδή) τελειώνοντας το 2ο Πειραματικό Λύκειο. Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, από το οποίο, εκτός απροόπτου(χρωστάει 2 μαθήματα), θα αποφοιτούσε τον Σεπτέμβρη. Η τύχη τα έφερε έτσι που δεν κατάφερε να δώσει τα 2 εναπομείναντα μαθήματα, τα οποία και ευελπιστεί να περάσει στην εξεταστική του Ιανουαρίου.

Σε ότι αφορά την αθλητική πλευρά του Γρηγόρη, ξεκίνησε παίζοντας τένις ως τα 15 του χρόνια. Κάπου εκεί άρχισε η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ξεκινώντας σχετικά μεγάλος το άθλημα. Ενσωματώθηκε στην ομάδα της γειτονιάς του, τον Άγιο Θωμά και πολύ γρήγορα προάχθηκε στην 1η ομάδα, πραγματοποιώντας 76 συμμετοχές από τη σεζόν 2013-14 μέχρι τη 2016-17.

Η Σάλα συσπειρώνεται για να βοηθήσει ένα σπουδαίο παιδί και να δείξει πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις υγείας. Καλούμε όλους να δώσουν το παρών ακόμα κι αν δεν αγωνιστούν για να συνεισφέρουν οικονομικά αλλά και ψυχικά σε αυτόν τον σπουδαίο σκοπό.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...