Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ για το 2018 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Seven (Ακαδημία Αμαρουσίου). 

kopitipita

Στα κιτρινόμαυρα «ντύθηκε» το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018 το αθλητικό κέντρο Seven F.C. στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης κοπής της πίτας της Ακαδημίας ΑΕΚ Football Roots. Μαζί με τον Haga και προσκεκλημένους, τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Τσιντώτα και Κώστα Γαλανόπουλο, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το παρών στο επιτυχημένο κάλεσμα υπό τα βλέμματα εκατοντάδων μικρών φίλων της Ένωσης. Χαρακτηριστικό ήταν το πάθος και η αγάπη των παιδιών της ακαδημίας προς τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι ακούραστα και χαμογελαστοί επί ώρες υπέγραφαν αυτόγραφα, έβγαζαν φωτογραφίες αλλά και συνομιλούσαν με τους λιλιπούτειους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί η πρωτοφανής προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία αφού το αθλητικό κέντρο στο Μαρούσι ήταν κατάμεστο από νωρίς το πρωί σε σημείο να έχει δημιουργεί το αδιαχώρητο. Να τονίσουμε ότι η διοίκηση της Ακαδημίας οργάνωσε μια γιορτή αντάξια του βεληνεκούς της ΠΑΕ ΑΕΚ με λαμπερά δώρα για τους τυχερούς που έβγαλε η κληρωτίδα και μια θέση διαρκείας στην «καρδιά» του ΟΑΚΑ για εκείνον που του έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας!

 

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η Ακαδημία ΑΕΚ Football Roots

Η Ακαδημία ΑΕΚ Football Roots λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα, τη δομή, την οργάνωση και την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στόχος η δημιουργία ενός εκτενούς Δικτύου Πιστοποιημένων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, σε Πανελλήνια κλίμακα, με σκοπό τη Διαπαιδαγώγηση, Εκπαίδευση και Ανάδειξη Ποδοσφαιρικών Ταλέντων όπως βέβαια η Πανελλήνια εξάπλωση του πνεύματος και της κουλτούρας ΑΕΚ με την δημιουργία πολλών νέων υγειών φιλάθλων του Δικεφάλου. Να θυμίσουμε ότι εμπνευστές και στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας είναι ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ) και ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος ΑΕΚ Football Roots, Νίκος Αυλωνίτης.

Η ΑΕΚ βασίζεται στις δόξες από το παρελθόν και δουλεύει στο παρόν με το βλέμμα στο μέλλον!

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Πηγές: aek-live.gr, Adiakritos.gr